Haveflis til både privat og erhverv

Hos Martin Ahle ApS tilbyder vi at levere haveflis for både erhverv og private. Vi er beliggende i Sørvad, men vores service når både til Holstebro og Vildbjerg, og geografi er derfor ikke den store hindring for os. Kvalitet og pålidelighed er to ting, der rangerer højt på vores liste, når det kommer til service, og du kan derfor regne med, at vi gør vores bedste for at udføre vores opgave til fuld tilfredshed.

Med mange års erfaring i rygsækken kender vi til vigtigheden af, at man overholder aftaler for at skabe tillid hos kunderne – herunder leveringstid og betingelser, derfor kan du trygt overlade arbejdet til os. Vi leverer træ-bakflis efter dine ønsker og behov og sætter en retfærdig pris herefter.

Vi leverer træ/barkflis efter dine ønsker og behov og sætter en retfærdig pris herefter.

Kunden har også muligheder for afthentning med trailer på vores lagerplads i følge aftale.

Barkflis og haveflis som løsning mod ukrudt

​Der er mange grunde til at købe træflis og barkflis. Hovedsageligt bliver flis og dækbark brugt i haven. Her har det anvendelsesmuligheder i form af en løsning mod ukrudt, da det holder ukrudt væk fra bed mv. ved at fjerne kilden til lys. Flis til haven kan også bruges til afdækning af bede.

Der findes flere forskellige nuancer inden for haveflis, men vi kører primært med den lyse af slagsen, hvilket også er den, der hyppigst optræder i haverne rundt omkring. Forskellen på træflis og barkflis er, at barkflis stammer fra barken på træerne, hvor træflis er fra selve stammen. Champignonmuld kan anvendes til jordforbedring i køkkenhaven og bede.

​​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Ønsker du at høre mere om, hvilken pris vi kan tilbyde dig, når det kommer til træflis til haven, kan du let kontakte os på telefon eller mail. Vi leverer altid konkurrencedygtige priser og forsøger at finde frem til en billig løsning, der behager både dig som kunde og os som firma.

Kontakt os på telefon 97 43 83 12eller mail ma-vognmand@outlook.dk

Kontaktinformationer

Martin Ahle ApS

Ramskovvej 10

7550 Sørvad

Tlf.: 97 43 83 12

E-mail: ma-vognmand@outlook.dk

​Åbningstider:

Man - Tors kl 7.00 - 17.00

Fre kl 7.00 - 16.00

​Lørdag efter aftale:

Mellem 10 - 12 . Kontakt 41 19 46 05

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

Martin Ahle ApS  |  Ramskovvej 10, 7550 Sørvad  |  Tlf.: 97 43 83 12  |  E-mail: ma-vognmand@outlook.dk  | CVR: 12665180