​Champost forhandles til en attraktiv pris lige her

Martin Ahle ApS er en stolt forhandler af Champost-jordforbedring. Denne naturgødning kan anvendes til økologisk dyrkning og forhindre ukrudt i at spire. Vi servicerer primært kunder fra Sørvad, Holstebro og Vildbjerg, men vi sælger også glædeligt til kunder udenfor disse områder.

Vi er en professionel virksomhed, som tilbyder kvalitetsprodukter til attraktive priser. Vi leverer altid hurtigt og til den aftalte tid. Hvis du mangler professionel rådgivning og vejledning, så du kan vælge det bedst mulige produkt, så tilbyder vi også altid dette. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp.

Hvad er Champost?

Champost er naturgødning produceret af en dansk, familieejet virksomhed. Gødningen består af komposteret, salmonella- og ukrudtsfri hestemøg, som er 100% fri for kunstige tilsætningsstoffer. Denne jordtype kan både anvendes til økologisk dyrkning, men kan også forhindre ukrudt i at spire i blomsterbede, langs hækken eller omkring træer og stauder.

Champost-gødning er med andre ord anvendeligt til flere forskellige opgaver. Når denne naturlige gødning anvendes, er der ikke behov for yderligere gødning det første år. Hestemøget tilføres langsomt til jorden, hvilket fremmer jordens evne til at holde på vand og plantenæringsstoffer. Der er altså tale om et effektivt kvalitetsprodukt.

Kontakt os for at høre nærmere om Champost-naturgødning

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi som Champost-forhandler kan tilbyde dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi deler altid gerne ud af vores store viden og gode tilbud.

Kontakt os på telefon 97 43 83 12 eller på e-mail ma-vognmand@outlook.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Kontaktinformationer

Martin Ahle ApS

Ramskovvej 10

7550 Sørvad

Tlf.: 97 43 83 12

E-mail: ma-vognmand@outlook.dk

​Åbningstider:

Man - Tors kl 7.00 - 17.00

Fre kl 7.00 - 16.00

​Lørdag efter aftale:

Mellem 10 - 12 . Kontakt 41 19 46 05

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

Martin Ahle ApS  |  Ramskovvej 10, 7550 Sørvad  |  Tlf.: 97 43 83 12  |  E-mail: ma-vognmand@outlook.dk  | CVR: 12665180