Spånballer leveres til private og erhverv

Hos Martin Ahle ApS leverer vi både til private, industri og erhverv, men når det kommer til spånballer, er det hovedsageligt landbruget, vi leverer og sælger til. Eftersom vi er beliggende i Sørvad, er vores primære kundekreds i dette område, vi har dog også en bred kundekreds ved Holstebro og Vildbjerg. 

Vi leverer blandt andet:

 • Spånballer
 • Strøspåner
 • Vasket sand til sengebås

 • ​Kvalitet, pålidelighed og kompetencer er tre af de ting, der fylder meget i vores arbejde. Med mange års erfaring ved vi hvilke ting, der skaber værdi hos kunderne. Vi ønsker altid at levere en god service uden reklamation, så både du som kunde og vi som firma ender med at være tilfredse.


  Højkvalitets spånballer efterlever kravene

  Spånballer bliver primært brugt til dyr såsom heste, grise og høns. Velfærd bliver vægtet højt i landbruget, og det gælder også hos dyrene. Derfor sælger vi kun spånballer af høj kvalitet, som lever op til de krav, der bliver stillet af samtlige landmænd.

  De spånballer som du køber hos os, er bearbejdet på forhånd og er derfor klar til levering med det samme. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, du kan derfor trygt overlade leveringen til os. Hos os går vi meget op i at overholde betingelser og aftaler, du garanteres derfor en god og præcis service hver gang.

  Kontakt os hvis du vil vide mere

  Når du ringer eller skriver til os, vil vi med glæde besvare de spørgsmål, som du måtte have, uanset om det omhandler priser, levering, service eller noget helt fjerde. Med erfaring og kompetencer i orden kan vi give dig et grundigt og overskueligt svar. Hvis du ønsker det, laver vi også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

  For mere information og et uforpligtende tilbud kontakter du os på telefon 97 43 83 12 eller e-mail ma-vognmand@outlook.dk

  Kontaktinformationer

  Martin Ahle ApS

  Ramskovvej 10

  7550 Sørvad

  Tlf.: 97 43 83 12

  E-mail: ma-vognmand@outlook.dk

  ​Åbningstider:

  Man - Tors kl 7.00 - 17.00

  Fre kl 7.00 - 16.00

  ​Lørdag efter aftale:

  Mellem 10 - 12 . Kontakt 41 19 46 05

  Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud!

   
   
   
  Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

  Martin Ahle ApS  |  Ramskovvej 10, 7550 Sørvad  |  Tlf.: 97 43 83 12  |  E-mail: ma-vognmand@outlook.dk  | CVR: 12665180