​Vi tilbyder jernhandel med rent jern

​Er du på udkig efter en jernhandler, som er interesseret i dit jernskrot? Så er du kommet til det rette sted. Hos Martin Ahle ApS har vi stor erfaring indenfor jernhandel, og derfor er vi med stor sandsynlighed klar til at give en god pris for dit jern. Vi dækker primært områderne Sørvad, Holstebro og Vildbjerg, men servicerer selvfølgelig også gerne kunder udenfor disse områder.

Vi er en professionel virksomhed, som opkøber al slags rent jern. Vi genbruger jernet til mange andre opgaver. Du bør derfor aldrig smide rent jern ud, da det sagtens kan genanvendes og være gavnligt ved andre opgaver.

Få gode priser på dit jern

Vi tilbyder jernhandel til fordelagtige priser. Det betyder, at du altid er sikret at få en attraktiv pris, når du sælger dit jern til os. Vi køber mange forskellige produkter af jern – det vigtigste for os er bare, at der er tale om rent jern.

Når du samarbejder med os, er du sikret at blive mødt af positive og dygtige fagfolk, som ønsker at give alle kunder en god oplevelse. Vi arbejder altid på vores kunders præmisser og overholder alle vores aftaler.

Kontakt os for at høre mere om jernhandel

Skal vi lave en jernhandel, så er du velkommen til at kontakte os med det samme for at få et godt tilbud. Vi har stor erfaring med opkøb og salg af jern, og derfor kan du trygt samarbejde med os.

Vi kan kontaktes på telefon 97 43 83 12 eller på e-mail ma-vognmand@outlook.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Kontaktinformationer

Martin Ahle ApS

Ramskovvej 10

7550 Sørvad

Tlf.: 97 43 83 12

E-mail: ma-vognmand@outlook.dk

​Åbningstider:

Man - Tors kl 7.00 - 17.00

Fre kl 7.00 - 16.00

​Lørdag efter aftale:

Mellem 10 - 12 . Kontakt 41 19 46 05

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

Martin Ahle ApS  |  Ramskovvej 10, 7550 Sørvad  |  Tlf.: 97 43 83 12  |  E-mail: ma-vognmand@outlook.dk  | CVR: 12665180