Træpiller af høj kvalitet leveres til dig

Hos Martin Ahle ApS står vi klar til at sælge og levere træpiller af høj kvalitet til dig. Vi er beliggende i Sørvad, men vores service når længere ud end det. Vi kører blandt andet til både Holstebro og Vildbjerg for at yde vores service. Uanset om du er privatperson eller ringer på vegne af industri eller landbrug, står vi altid klar til at gøre en indsats.

Når det kommer til træpiller leverer vi ud. I har også muligheden for afhentning på pladsen. Du kan trygt lægge opgaven i vores hænder, da vi har mange års erfaring, hvor vi derfor kan varetage en opgave med tilfredsstillende resultat.

Hvad koster træpiller?

​Prisen på træpiller afhænger af hvilken type og mængde der ønskes. Vi sælger og leverer både 6 mm og 8 mm træpiller til stokerfyr og pillebrændeovne. Hos os kan du købe sækkevarer, som igen har priser, der passer til vægt mv.

Med stort fokus på forpligtelser og kvalitet er du sikker på, at de varer du modtager fra os, er i top. Vi ved, at vores fremtid og hverdag afhænger af dine tanker om os. Vi gør derfor, hvad vi kan, for at levere den bedste service og oplevelse.

​Få et uforpligtende tilbud i dag

​Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, når det kommer til træpiller, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil altid gerne være behjælpelige og kan til enhver tid give dig et uforpligtende tilbud samt en billig pris, der er fordelagtig for begge parter.

Du kan kontakte os på telefon 97 43 83 12​ eller mail ma-vognmand@outlook.dk

Kontaktinformationer

Martin Ahle ApS

Ramskovvej 10

7550 Sørvad

Tlf.: 97 43 83 12

E-mail: ma-vognmand@outlook.dk

​Åbningstider:

Man - Tors kl 7.00 - 17.00

Fre kl 7.00 - 16.00

​Lørdag efter aftale:

Mellem 10 - 12 . Kontakt 41 19 46 05

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

Martin Ahle ApS  |  Ramskovvej 10, 7550 Sørvad  |  Tlf.: 97 43 83 12  |  E-mail: ma-vognmand@outlook.dk  | CVR: 12665180