Leje af kranbil til en fordelagtig pris​

​Leder du efter et firma, som tilbyder leje af kranbil til attraktive priser? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her hos Martin Ahle ApS lejer vi kranbiler inklusiv chauffør ud til mange forskellige opgaver. Vi servicerer primært kunder fra Sørvad, Holstebro og Vildbjerg, men hjælper også gerne kunder i de omkringliggende byer.

En kranbil er fordelagtig at have ved mange forskellige opgaver. Det er særlig smart, hvis tunge ting skal løftes højt eller transporteres fra A til B. Vores professionelle firma tilbyder, at du kan leje lastbil med kran både til privat og erhverv.

Vi tilbyder leje af kranbil ved mange forskellige opgaver

Uanset om du har brug for at leje en kran ved en simpel eller kompliceret opgave, så står vi til rådighed. Vi tilbyder leje af kranbil lige efter dine behov, hvad end der er tale om nogle få timer eller flere dage. Vi lejer kun vores kran ud med en fører.

Vores kranførere er alle dygtige og har stor erfaring på området. Derfor kan vi varetage mange forskellige opgaver. Vi sætter altid kundens individuelle behov i centrum for vores arbejde, så opgaven bliver løst, lige som du ønsker det. Du kan med andre ord trygt foretage leje af kran med en kranfører her hos os.

Kontakt os for leje af kranbil

Ønsker du at leje en kranbil til en god pris, så kontakt os for at modtage flere oplysninger. Vi tilbyder professionel og sikker leje af kranbil inklusiv dygtig chauffør.

Kontakt os på telefon 97 43 83 12 eller på e-mail ma-vognmand@outlook.dk, så vender vi tilbage med nærmere info hurtigst muligt.

Kontaktinformationer

Martin Ahle ApS

Ramskovvej 10

7550 Sørvad

Tlf.: 97 43 83 12

E-mail: ma-vognmand@outlook.dk

​Åbningstider:

Man - Tors kl 7.00 - 17.00

Fre kl 7.00 - 16.00

​Lørdag efter aftale:

Mellem 10 - 12 . Kontakt 41 19 46 05

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

Martin Ahle ApS  |  Ramskovvej 10, 7550 Sørvad  |  Tlf.: 97 43 83 12  |  E-mail: ma-vognmand@outlook.dk  | CVR: 12665180