Stokerflis leveres til dit stokerfyr

Hos Martin Ahle ApS leverer vi stokerflis til dit stokerfyr derhjemme. Vi yder denne service i Sørvad, da det er her vores hovedkontor ligger, men vi kører også for kunder, der bor i omegnen af Holstebro og Vildbjerg og omegn. En god service er noget, som vi vægter højt. Vi gør derfor vores bedste for at være din professionelle og leveringsdygtige vognmand.

Med mange års erfaring i baghånden ved vi, hvordan man leverer fuld tilfredshed hver eneste gang, og vi trækker derfor på denne erfaring hver eneste dag. Kvalitet er nøgleordet i vores service, og derfor er de produkter, vi sælger og leverer, såsom stokerflis, af en høj kvalitet, som ikke kan betvivles. Vi giver dig en garanti på et veludført stykke arbejde, og er du utilfreds med noget, hører vi det gerne.

Flere grunde til at vælge stokerflis

​I dag handler det om at tænke så miljørigtigt som muligt, når det kommer til blandt andet varmeløsninger. Det er særligt af denne grund, at stokerfyret og hermed stokerflis er et godt valg. Flis til stokerfyr er fremstillet af knust tørt træ og bliver på den måde til brændsel. En anden fordel ved stokerflis er, at det ikke er afhængigt af olie- og gaspriser og ligger derfor i den billigere ende.

Vi har altid fordelagtige priser på stokerflis, som både kommer dig som kunde og os som sælger og leverandør til gode. Hvilken pris det i sidste ende bliver kommer an på blandt andet mængden.

Kontakt os for at få mere information

​Hvis du ønsker at høre mere om stokerflis, samt hvilke fordelagtige priser vi kan tilbyde, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan både kontaktes på telefon og mail, og i den anden ende står vi klar til at give dig et uforpligtende tilbud. Vi forsøger i fællesskab med dig at komme frem til en billig og retfærdig løsning, så alle ender med at være tilfredse.

Kontakt os på telefon 97 43 83 12​ eller mail ma-vognmand@outlook.dk

Kontaktinformationer

Martin Ahle ApS

Ramskovvej 10

7550 Sørvad

Tlf.: 97 43 83 12

E-mail: ma-vognmand@outlook.dk

​Åbningstider:

Man - Tors kl 7.00 - 17.00

Fre kl 7.00 - 16.00

​Lørdag efter aftale:

Mellem 10 - 12 . Kontakt 41 19 46 05

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

Martin Ahle ApS  |  Ramskovvej 10, 7550 Sørvad  |  Tlf.: 97 43 83 12  |  E-mail: ma-vognmand@outlook.dk  | CVR: 12665180