L​eje af container hos professionelt firma​

​Har du brug for leje af container til et byggeprojekt? Så er du velkommen til at kontakte Martin Ahle ApS. Vi er en professionel vognmandsforretning, som tilbyder containerudlejning til både private kunder og erhvervskunder. Vores firma servicerer primært kunder fra Sørvad, Holstebro og Vildbjerg, men vi hjælper selvfølgelig også gerne kunder udenfor disse områder.

En container er ideel at have ved et hav af forskellige opgaver. Det kan eksempelvis være, hvis du skal grave ud til et nyt hus og har brug for en container til jord, grus, sand eller haveaffald. Uanset hvad dine ønsker og behov er, så har vi en passende container til leje til dig.

Hvad koster det at leje en container?

Den nøjagtige pris på leje af container afhænger af forskellige ting. Det kommer først og fremmest an på, hvor længe du har brug for containeren samt hvilken type container, du ønsker. 

Vi tilbyder leje af forskellige slags containere:

  • Lukket
  • Åben
  • Halvåben
  • Halvlukket

Uanset om du har brug for leje af container til haveaffald eller en anden opgave, så kan du forvente, at vores priser er konkurrencedygtige. Derudover garanterer vi god kundeservice, hvor vi leverer og afhenter containeren til den aftalte tid. Vi rådgiver desuden altid gerne dig, så du kan finde den type af container, som passer bedst til den opgave, du skal i gang med at løse.

Kontakt os og hør mere om leje af container

Lej en container til en så billig pris som muligt lige her. Har du spørgsmål eller kunne du tænke dig at modtage et uforpligtende tilbud, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi kan kontaktes på telefon 97 43 83 12 eller på e-mail ma-vognmand@outlook.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt. 

Kontaktinformationer

Martin Ahle ApS

Ramskovvej 10

7550 Sørvad

Tlf.: 97 43 83 12

E-mail: ma-vognmand@outlook.dk

​Åbningstider:

Man - Tors kl 7.00 - 17.00

Fre kl 7.00 - 16.00

​Lørdag efter aftale:

Mellem 10 - 12 . Kontakt 41 19 46 05

Udfyld formularen for at få et uforpligtende tilbud!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 8 anmeldelser på Facebook

Martin Ahle ApS  |  Ramskovvej 10, 7550 Sørvad  |  Tlf.: 97 43 83 12  |  E-mail: ma-vognmand@outlook.dk  | CVR: 12665180